Odborné překlady

Dostaneme Vás do světa, přeložíme více než 40 jazyků. Překládáme i multilingválně, tzn. mezi cizími jazyky. Spolupracujeme se stovkami překladatelů po celém světě.

Při překladech odborných textů je velmi důležité, aby každý překladatel byl zároveň i odborníkem v daném oboru. Tato zásada je u nás samozřejmostí! Stejně jako že korekturu přeloženého textu provádí vždy rodilý mluvčí cílového/přeloženého jazyka.

kalkulace preklady 9

Pro naše klienty jsme partnery

Díky moderním softwarovým nástrojům provádíme překlady rychle a se zajímavými sazbami. Na opakovaná slova získáte 30 až 70procentní slevuCAT nástroje nám pomáhají zachovat terminologickou a stylistickou jednotnost překladů.

Využijte bezplatnou konzultaci a nechte si od nás poradit - jak překládat nejefektivněji. Podělíme se s Vámi o naše know-how, rádi Vám navrhneme pro překlad to nejideálnější řešení.

Specializace a obory překladů

Dle jednotlivých specializací rozdělujeme odborné překlady do níže uvedených kategorií.

Technické překlady: překlady návodů k použití, překlady manuálů a příruček, překlady revizních zpráv apod.

Obchodní překlady: překlady obchodní korespondence, překlady účetních výkazů a veškerých dalších obchodních dokumentů

Ekonomické překlady: překlady výročních zpráv a rozvah, překlady nabídek pro výběrová řízení, překlady daňových formulářů, překlady zpráv pro investory, překlady auditů atd.

Právní překlady: překlady smluv a smluvní dokumentace, překlady dohod, překlady zákonů, překlady předpisů a norem, překlady žalob, překlady obchodních podmínek, soudní překlady apod.

Prezentační překlady: překlady webových stránek, překlady propagačních a marketingových materiálů, reklamních letáků, katalogů atd.

Ceník překladů

Služba – specifikace Cena
odborný překlad z cizího jazyka do češtiny od 330 Kč + DPH/NS*
odborný překlad z češtiny do cizího jazyka od 330 Kč + DPH/NS*
odborný překlad z cizího do cizího jazyka na vyžádání -> kalkulace
expresní termíny – stejný den, druhý/třetí den plus 30 % až 100 %


*1 NS = normostrana = 1800 úhozů (znaků vč. mezer) cílového, tj. přeloženého, textu vč. autorské korektury. Účtuje se vždy min. 1 NS. U překladů textů ve formátu Excel a PowerPoint se 1 normostrana počítá jako 250 slov. Při překladech textů většího objemu nabízíme slevy.

Máte dotaz? Kontaktujte nás!

  • + 420 792 33 31 06
  • Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  • osobní návštěva: Jakubská 1, Brno
 

Objednávka / kalkulace překladu

Jsme toho názoru, že každý text si zaslouží individuální pozornost. Rádi pro Vás  zdarma vyhotovíme nezávaznou kalkulaci na překlad právě Vašeho textu.

Získat kalkulaci zdarma