meriva-preklady.cz
čeština
Překlad webových stránek do češtiny
Překlad webových stránek do češtiny
27.3.2024

www.meriva-preklady.cz

Ekonomické překladyobchod, finance a účetnictví

Získejte bezchybný překlad, který potěší vaše peníze.

Ekonomické, finanční či bankovní vyhoví vašim náročným požadavkům. Perfektní terminologie a dokonalá stylistika. Navíc vám garantujeme přesný termín vyhotovení, který nezastaví žádnou vaši investici. 

Ekonomické překlady pro jazyky 

 

Záběr našich ekonomických překladů

  • Ekonomické analýzy
  • Finanční rozvahy
  • Výroční zprávy
  • Výběrová řízení
  • Účetní výkazy
  • Bankovní smlouvy
  • Daňové formuláře
  • Akcie a investice
  • Dluhopisy
  • Audity projektů
  • Účetní uzávěrky
 
Získejte svou kalkulaci
do 30 až 60 minut! Na překladu začneme pracovat
teprve poté, co ji schválíte.
Veškeré dokumenty, které nám pošlete ke kalkulaci, pokládáme za vysoce důvěrné!
 
 

 

Překlady s ekonomickým pohledem

Ekonomický překlad vašeho dokumentu si zaslouží pouze překladatel s ekonomickým rozhledem. Zajistíme vám bezchybný text v cizím jazyce se správnou terminologií a stylistikou. Navíc získáte překlad včas a s jistotou špičkové kvality.“

Ivana
hlavní překladatelka

Překladatelé specializovaní na ekonomické, finanční a bankovní texty.

 

Ceny ekonomických překladů 

Ekonomické texty jsou obsahově i terminologicky značně odlišné. Nelze srovnávat slovník z oblasti bankovnictví a slovník z oblasti akcií nebo investic! Cenu na váš text vám připravíme velmi rychle a profesionálně. Použijte náš rychlý formulář nebo nám napište na ceny@meriva-preklady.cz

Ekonomické překlady s nejlepšími

Přesný překlad ekonomického rázu je rozhodně správná investice. Ekonomický překlad vyhotovený profesionálním překladatelem je jiný „level“. A věřte nám, že v naší agentuře dokážeme velmi dobře rozlišit kvalitního překladatele od překladatele, který nikdy ekonomický překlad neprováděl. Rádi i vás přesvědčíme, že váš finanční překlad potřebuje právě nás. 

právní překlady pro Rowan Legal     technické překlady pro MOL   Marketingové překlady pro Microsoft   Překlady návodů pro Fender     Překlady www stránek pro Fischer CK   Právní překlady smluv pro Česká pošta   Překlady korespondence pro Greenpeace Překlady dotazníků pro StemMark   Překlady elektroniky a IT pro NEC   Internetové překlady pro GoodData    Jazykové korektury angličtiny pro Univerzitu Karlovu   Překlady sociologie pro Masarykovu univerzitu     

 

Překlady ověřené klienty

Víme, že tyto dokumenty jsou pro vaši společnost velmi důležité, proto se o překlad starají vysoce erudovaní překladatelé s ekonomickými znalostmi. Díky tomu bude mít překlad nejen odbornou ekonomickou terminologii, ale také správnou stylistiku a i v cizím jazyce si dokument zachová svoji vysokou kvalitu. Nehledejte kompromisy, chtějte vždy to nejlepší. Naše precizní překladatelská práce získává i kladná hodnocení na sociálních sítích. Velmi si vážíme ohodnocení jak na Facebooku (4,9 z 5), tak na Google (5 z 5). Bude nám ctí pracovat i pro vás!

spolehlivé překlady

Další informace

Jak dlouho ekonomický překlad trvá?

Každý ekonomický text se liší v 7 základních faktorech - odbornost, jazyková kombinace, formát textu či kvalita výchozího textu. To ovlivňuje dobu vyhotovení. Standardně přeložíme 6 normovaných stran za 1 pracovní den. Pokud vyžadujete urgentní překlad např. do druhého dne, provádíme tzv. expresní překlady. Navíc děláme maximum pro vaše pohodí – naprostou většinu překladů řešíme on-line a rychlou kalkulaci vám připravíme již do hodiny.  

Jaké ekonomické překlady jsou nejčastější?

Téměř každý den překládáme rozvahy a výroční zprávy. Jedná se ale i různé druhy investičních poptávek a nabídek. Vyhotovujeme také překlady různých formulářů pro daňová přiznání apod. Dalším obvyklým textem jsou ekonomické a bankovní analýzy.

Jaké jazyky jsou nejčastější?

Zaměřujeme se na ekonomické překlady do angličtiny a z angličtiny. Výchozím jazykem jsou v naší agentuře dva jazyky, čeština a slovenština. Máme dlouholeté zkušenosti i s překlady z/do němčiny. Výjimkou ale nejsou ani překlady ruského jazyka. Vždy překlad zajišťuje zkušený ekonomický překladatel, kteří dokáže přeložit jakýkoliv ekonomický text.

Jak probíhá překlad u ekonomie?

1. Dle druhu textu zvolíme profesionálního překladatele specializovaného v ekonomických textech
2. Pomocí odborných slovníků použije správnou ekonomickou nebo finanční terminologii
3. Na základě své zkušenosti s překlady použije správnou ekonomickou stylistiku

MERIVA si zakládá na VIP přístupu ke každému klientovi. Vstřícné jednání, dodržení všech domluvených termínů a vysoká úroveň překladů je samozřejmostí. Vyplňte nenávazně krátký formulář, zašlete nám vaše texty a těšte se na profesionální přístup překladatelské agentury s kolibříkem. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

©2024 meriva-preklady.cz Webové stránky ©2024 PANKREA Provozováno na systému Estofan Nastavení cookies